Licentievoorwaarden

Licentie Sensikids cursussen voor scholen en instellingen/groepspraktijken.

 

Indien binnen een school of instelling/groepspraktijk wordt verwacht met meerdere kinderen per jaar te werken met onze cursussen, dan is het mogelijk dat u een jaarlijkse licentie bij ons aanvraagt. Door de bestelling voor de jaarlicentie via deze pagina te doen en te betalen gaat u akkoord met de voorwaarden op deze pagina. Let s.v.p. op: deze licentie wordt stilzwijgend verlengd, tenzij u deze tijdig opzegt via: info@uitgeverijdeliefde.nl. Zie onze voorwaarden hieronder. 

Maximaal een week nadat u de licentiekosten heeft betaald (kijk op de webwinkel van www.uitgeverijdeliefde.nl) kunt u:

 

 1. Direct met 5 werkboeken aan de slag. Deze worden na de aanvraag van de licentie aan u toegezonden.
 2. Werkboeken onbeperkt bestellen met een korting van 25%. Bij een afname van minimaal 15 stuks ontvangt u nog een extra korting.
 3. Op een speciale inlogpagina alle benodigde digitale werkvormen downloaden.
 4. Uw medewerkers met 15% korting laten deelnemen aan voor uw doelgroep relevante studiedagen.
 5. Regelmatig een update ontvangen van nieuwe werkvormen voor de doelgroep waarmee u werkt.

 

De investering in een licentie is 375 euro jaarlijks.

 

U kunt een licentie aanvragen voor de volgende Sensikidscursussen:

 

Licentiekosten

Titel

Doelgroep

€ 375

Ik voel me Oké!

Sensikidscursus voor kleuters vanaf vijf jaar

€ 375

Ik ben Oké!

Sensikidscursus voor kinderen 7-9 jaar

 

€ 375

Ik doe het anders!

Sensikidscursus 9-11 jaar, idem voor kinderen met lichte ASS problematiek en beelddenkers

€ 375

Power Pubers

Sensikidscursus voor pubers vanaf 12 jaar

 

De licentie is inclusief 9% en 21% btw.

Indien u reeds een licentie voor een van onze Sensikids cursussen heeft aangevraagd, ontvangt u per volgende licentie 50% korting.

De boekhandelkosten van een werkboek zijn               € 27,50 per werkboek.

Met 25% korting zijn de kosten                                   € 20,63 per werkboek.

Met extra korting minimale bestelling 15 stuks:            € 17,50 per werkboek

Lesbriefmap                                                               € 135

 

 

Het is mogelijk om eenmalig onze lesbriefmap aan te schaffen.

In de map vind u extra informatie over de werkwijze van de cursus, de protocollen Aandacht, stress en schrik en de bijbehorende posters. Daarnaast achtergrondinformatie over hoogsensitieve kinderen, faalangst, prikkelverwerking en beelddenken. De lesbriefmap kost € 135. U kunt deze map aanvragen via sensikids@hotmail.com. Deze lesbriefmap kan alleen worden aangevraagd indien men een licentie heeft

 

Onze voorwaarden:

 

 • U bestelt direct via www.uitgeverijdeliefde.nl (partner van Sensikidsopleidingen) en vult de naam in van de medewerker die onze korte beroepsopleiding volgde.

 

 • Binnen uw organisatie is een medewerker werkzaam die op de hoogte is van onze doelstellingen, protocollen en kwaliteitsvereisten. Wij hechten hier veel belang aan omdat de resultaten bij de kinderen zullen afhangen van de juiste wijze van werken, het juist inzetten van de protocollen en het juist gebruiken van de werkvormen.

 

 • U kunt een of meerdere medewerkers onze korte beroepsopleiding laten volgen met 15% korting nadat u een licentie hebt verkregen: zie voor informatie over de opleiding onze website www.sensikidsopleidingen.nl

 

 • U gaat de licentie aan voor een jaar vanaf de datum dat u deze aanvraagt. Direct na uw aanvraag ontvangt u een jaarfactuur. De opzegtermijn voor de licentie is 3 maanden, en deze geldt wederzijds. De jaarlicentie wordt zonder opzegging stilzwijgend verlengd. U ontvangt steeds in de maand van uw eerste aanmelding een factuur.

 

 • Op al ons (beeld) materiaal rust copyright. U verkrijgt de licentie exclusief voor uw bedrijf/instelling/groepspraktijk. Delen met derden is niet toegestaan. Wijzigingen aanbrengen in digitale werkvormen is niet de bedoeling.

 

 • Het is niet toegestaan onze Sensikidscursussen online aan te bieden.

 

 • De Sensikids cursussen zijn opvoedcursussen. Er wordt gewerkt met een gezonde opvoedvraag. De werkboeken zijn geschikt voor alle kinderen, maar niet ter vervanging van therapie of medicatie. De werkboeken kunnen wel ondersteunend werken bij diverse hulpvragen.

 

 • Sensikidsopleidingen/Uitgeverijdeliefde is niet verantwoordelijk voor de resultaten indien uw medewerkers met onze Sensikidscursussen werken.

 

 • U kunt via www.uitgeverijdeliefde.nl een licentie kopen, en werkboeken bestellen. U gaat met deze bestelling automatisch akkoord gaat met de  voorwaarden in dit document. Zodra uw bestelling binnen is ontvangt u de werkwijze om uw speciale inlogcode aan te maken en zullen de werkboeken worden verzonden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2022 Uitgeverij De Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel