Ik ben Oke, Martel, Mostert-Uiterwijk, Braber. training voor een beter zelfbeeld

Vorige Artikel 23 van 23
€ 40,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Werkboek plus handleiding om met kinderen een cognitieve training te kunnen doen, zodat ze meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld krijgen. Twee werkboeken dus.

  1. Ik ben oké:  Handleiding 1e druk is een boek van Nicolette Martel uitgegeven bij Ccd Uitgevers. ISBN 9789492096029
  2. Ik ben oké:  Werkboek voor kinderen ISBN 9789492096036

Ik ben oké is een 10 sessies tellend protocol voor kinderen met een negatief zelfbeeld, dat belemmerend werkt op het dagelijks functioneren. Dit zijn kinderen die bijvoorbeeld denken dat ze altijd worden buitengesloten door leeftijdgenoten, of die denken dat ze niet de moeite waard zijn of dat ze nooit iets goed kunnen doen.

Het protocol kan zowel poliklinisch, in dagbehandeling als bij residentiële opname worden gebruikt en is bedoeld als individuele training voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar. Ik ben oké bestaat uit een handleiding voor de hulpverlener. Na de theoretische basis en achtergrond, volgt informatie over de doelstellingen, de randvoorwaarden en over de werkwijze. De auteurs delen hun ervaringen uit de praktijk en beschrijven mogelijke valkuilen. Verder bevat de handleiding de instructies voor de therapeut, deze zijn stap voor stap per sessie beschreven. Het is van groot belang om de ouders/verzorgers en leerkracht(en) van het kind eveneens bij de behandeling te betrekken door ze parallel aan deze behandeling te begeleiden.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Uitgeverij De Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel