Kinderen met problemen

Vorige Artikel 7 van 23 Volgende
€ 14,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Dit dertiende deel uit de KOP-serie biedt ouders, opvoeders, leerkrachten etc. de nodige basisinformatie in verband met het opvoeden van en onderwijs aan kinderen met een handicap.

Het boek opent met een situerend voorwoord door de samenstellers. Vervolgens geven zes auteurs die verbonden zijn aan de afdelingen orthopedagogiek van de KU Leuven en de VU Brussel informatie over diverse aspecten in verband met fysieke, sensoriele of verstandelijke handicaps, gedragsproblemen en leerstoornissen bij kinderen.

In elk hoofdstuk krijgt de lezer beknopte maar duidelijke informatie over de gangbare terminologie, de definitie en classificatie, de prevalentie, de etiologie, de behandeling, en de opvoeding en het onderwijs. De tekst wordt ondersteund met voetnoten, figuren en afbeeldingen. Na elk hoofdstuk volgt een bibliografie en achteraan vind je een trefwoorden- en personenregister, en auteursinformatie. Een handig en overzichtelijk naslagwerk voor een breed publiek. Daarnaast is het ook geschikt als cursus voor hogeschoolstudenten.

Redactie Vlabin-VBC 

ISBN 9789053 504109 200 pagina's

Auteur Pol Ghesquiere en Bea Maas.

uitgeverij Garant

Als nieuw.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Uitgeverij De Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel