De zonnereizigers

Vorige Artikel 16 van 23 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Van Bertien van Woelderen

Mooi boek!

Zonnereiziger is een eretitel die sommige mensen kregen van Grootmoeder Aarde, nadat ze ontdekt hadden dat alles om hen heen bezieling draagt. 

De Zonnereizigers zijn erg nieuwsgierig naar alles wat er te zien en beleven valt in de wereld om hen heen. Zodoende gaan ze op reis. Eerst naar het zuiden en dan naar het noorden. Later naar het oosten en westen. Het valt hen op hoeveel feesten er zijn in het jaar rond Grootvader Zon. Overal horen zij spannende en vreemde verhalen en soms ook oude geschiedenissen. 
Later, als zij weer thuis zijn, willen de Zonnereizigers wel avontuur, maar hebben geen zin er weer op uit te trekken. Wanneer ze gaan droomreizen, ontdekken ze de krachten van de onzichtbare wereld. De kabouters, het watervolk en het luchtvolk, maar ook de taal van dieren en bergen. Ook van die kant zijn er veel oude en bijzondere verhalen die verteld willen worden. 

Een nieuw boek over het aloude medicijnwiel. Voor iedereen die, net als de Zonnereizigers, nieuwsgierig is naar de wereld waarin we leven. En voor iedereen die nieuwsgierig is naar de onzichtbare krachten die deze wereld aandrijven.

 

Nieuw prijs 29,90

Onze prijs 25,00

ISBN 9789048900480

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Uitgeverij De Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel